Bazar 2017

Op vrijdag 20 oktober is er weer Bazar!

Gezellig, leuk, prijzen winnen, koopjes kopen, Rad van Avontuur, sjoelen en dat allemaal voor de restauratie van de buitenzijde van ons prachtige kerkgebouw.
Zoals gebruikelijk is er dan ook verkoop van kinderkleding, kinder-speelgoed, bloemstukjes etc., etc.
De Bazar wordt gehouden in Het Trefpunt, Iepenlaan 2 te Harmelen.

Wat is er te doen?

Op vrijdag 20 oktober om 12.00 uur gaan de deuren open en start de verkoop van tweede hands goederen, restpartij kerst/woondecoratie, antiek, boeken, bloemen en planten, winterharde violen, fruit, raden maar, kinderspelen met leuke prijzen en handwerk. Aan de bar is verse koffie, thee, fris met heerlijke taart verkrijgbaar.
Ook zijn er deze Bazar vers gebakken wafels en stroopwafels!!
Tevens wordt er kinderkleding en -schoenen en binnen- en buitenspeelgoed verkocht op vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Avondprogramma voor jong en oud

Om 20.00 uur start het ouderwets gezellige Rad van Avontuur waar weer mooie prijzen zijn te winnen!
’s Avonds wordt ook de schiettent voor jong en oud geopend!

Wie is de beste sjoeler van Harmelen?!
Om 20.00 uur start de sjoelcompetitie. Wie doet er mee? De uitdaging is de winnaar van 2016, Floor Colje met 121 punten, te verslaan.
U mag thuis vast gaan oefenen.
Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op de bazar!. Zoals al geschreven: de opbrengst is voor de restauratie van ons kerkgebouw midden in het dorp. Een prachtig doel waar heel veel mensen vrijwillig zich voor inzetten. Uw bezoek wordt zeer gewaardeerd!

Heeft u vragen, bel dan met Jan van Zijtveld, tel 06- 53 78 46 43.

Tot ziens op de Bazar!