Christelijk Gemengd Koor Harmelen

We zijn een koor dat je dubbel gemengd kunt noemen.

Gemengd omdat er zowel vrouwen als mannen op ons koor zitten.
En gemengd omdat iedereen die het christelijk karakter van ons koor onderstreept, van harte welkom is.
Onze leden komen niet alleen uit Harmelen, maar ook uit Utrecht, Woerden, Kamerik en Montfoort. We zingen 4-stemmig en hebben dus sopranen, alten, tenoren en bassen.
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Er wordt iedere donderdagavond in het Trefpunt gerepeteerd onder de bezielende leiding van dirigent Roel Bontan. Hij is al jaren onze dirigent en doet dat met veel enthousiasme.
Als je van zingen houdt, kom dan eens bij ons "proef-zingen": gewoon een paar keer meedoen en als het je bevalt kun je je aanmelden als lid.

Wij hebben regelmatig uitvoeringen. Dat kan een concert zijn, of we werken mee aan kerkdiensten in ons dorp of daarbuiten.

Onze activiteiten tot eind 2018:

• Zo. 21 oktober: (ochtend) kerkdienst Hervormde kerk Harmelen
  • Zo. 25 november: kerkdienst Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
  • Vrij. 21 december: Kerstconcert Hervormde kerk Harmelen
  • Ma. 24 december: Kerstzangdienst Hervormde kerk Harmelen

Zie voor meer informatie onze website: www.cgkharmelen.nl

Contactpersonen:
Voorzitter: Dick Sloof, Appellaan 6, tel. 0348-444021