luistermee3       facebook      logohv

Wijkkringen 2015-2016

Elk jaar ontmoeten gemeenteleden van de Hervormde Gemeente van Harmelen elkaar tijdens de wijkkringen. Een wijkkring bestaat uit een groep gemeenteleden uit een wijk van het dorp. Van begin oktober tot eind maart komen zij ééns per 3 weken bij elkaar op een vaste avond. Zij willen elkaar wat beter leren kennen en samen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp. Dit jaar aan de hand van het boekje: "Vreugde als levensstijl". Het bijbelboek Filippenzen zal zo helemaal besproken worden aan de hand van actuele thema's. In dezelfde week wordt er ook in alle andere wijken over hetzelfde onderwerp gesproken.

Wijkkringen hebben tot doel elkaar beter te leren kennen en om elkaar tot steun te zijn. Een stukje gemeenschap ervaren in een individualistische samenleving. Ook om een stukje geborgenheid te vinden op een plek waar je jezelf mag zijn. Maar ook een plaats om de God van de Bijbel beter te leren kennen. Iedereen, ook mensen die niet direct aan een kerk verbonden zijn, zijn welkom.

De kring heeft een gespreksleider en vindt thuis plaats bij een gastgezin in de wijk.
Voor informatie kunt u contact opnemen met
Jannie Lugthart (0348-443986) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hands 2168901 960 720

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2017 (klik hier voor de disclaimer)