Crèche

creche2

Vindt u het ook zo fijn, om als gezin naar de kerk te gaan? Alleen, met kleine kinderen kan dit wel eens moeilijk zijn. Om u toch in de gelegenheid te stellen samen naar de kerk te gaan is er iedere zondag, tijdens de ochtenddienst, crèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de grote zaal van het Trefpunt.

Er is een vast team van leidinggevenden. Iedere zondag zijn er minimaal twee volwassenen en een aantal tieners aanwezig om op te passen.
Alle kinderen zijn vanaf hun geboorte van harte welkom. De allerkleinsten kunnen onder een toeziend oog heerlijk slapen (in eigen reiswieg en/of campingbedje). De oudere kinderen kunnen spelen (er zijn o.a. poppen, auto‟s/trekkers, loopauto‟s, puzzels, duplo), tekenen of zingen. Vaak worden er ook verhaaltjes voorgelezen of spelletjes gedaan.
Tussendoor nemen we even pauze en drinken we wat limonade en wordt er een koekje uitgedeeld. Het is verstandig zelf een beker/pakje/fles mee te nemen. Als kinderen geen drinken bij zich hebben krijgen ze van ons een bekertje ranja.
Het is handig om uw beker/pakje/fles van naam te voorzien. Dit voorkomt verwarring.
Bij binnenkomst worden de namen van de kinderen, uw telefoonnummer en de eventuele bijzonderheden opgeschreven.
Wij zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft op de crèche.

Kortom: breng gerust uw jonge kind(eren) op zondagmorgen naar het Trefpunt. Hoe meer kinderen, hoe gezelliger!!
Heeft u nog vragen, laat het ons dan weten.

Contactpersoon: Marijke Freeke, Tel.nr: 0616428670.
Plaats: Trefpunt
Wanneer: Iedere zondag tijdens de ochtenddienst,
1e Kerstdag, nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag,
en eventueel bijzondere diensten.

Tijdens de biddag en dankdagdienst is er ‟s middags kinderoppas in de consistorie van de kerk.