Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een gezellige week voor alle basisschoolkinderen. Er is een gezamenlijk openingsgedeelte waarna de kinderen in twee groepen worden verdeeld: kinderen van groep 1 tot en met 4 en de kinderen van groep 5 tot en met groep 8. Deze laatste groep gaat na het gezamenlijke deel naar Upstairs (1e verdieping van het Trefpunt).

In 2018 willen we deze feestelijke week in de eerste week van de zomervakantie (D.V. maandag 16 tot en met donderdag 19 juli) houden.
Doel van deze week is om kinderen kennis te laten maken met God en het christelijk geloof aan de hand van een thema. Dit gebeurt in vier dagdelen en een avond met ouders en andere belangstellenden. De week wordt afgesloten tijdens de zondagochtendkerkdienst volgend op de Vakantie Bijbel Week.
Het VBW-programma kent verschillende onderdelen zoals: een bijbelverhaal, een sketch of poppenkast, zingen en een creatieve verwerking. Op woensdagochtend doen de kinderen spelletjes. Deze ochtend wordt afgesloten met pannenkoeken eten. Verder is inmiddels de 'gamenight' voor de bovenbouw een geliefd onderdeel. Op de laatste ochtend vullen we het programma afwisselend in aan de hand van het thema.

De meeste kinderen die in Harmelen op school zitten, krijgen tegen het eind van het schooljaar een uitnodiging voor de VBW via school. Verder zijn er dan ook uitnodigingen te vinden in de kerk en wordt u geïnformeerd via Op de Hoogte en posters op diverse plaatsen in Harmelen. Daarnaast kunt u informatie vragen via onderstaand e-mailadres.
Vrijwilligers (zowel tieners als volwassenen, mannen en vrouwen) zijn altijd welkom!
Contactpersoon: Lianne van Dam.