Zondagsschool

zondagschool

Elke zondagochtend komen de kinderen in het Trefpunt bij elkaar.

• De kinderen van groep 1 en 2 beginnen om 10.00 uur in het Trefpunt.
  • De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan eerst naar de kerk en voor de preek naar het Trefpunt.
  • De kinderen van groep 7 en 8 hebben zondagsschool volgens rooster.

Er is geen zondagsschool tijdens de kerstvakantie, tijdens de dienst Kerk en School  en op Christelijke feestdagen.

In de zomervakantie is er zomerzondagsschool, dat wil zeggen dat er alleen zondagsschool is voor de kinderen van groep 1 en 2. Zij gaan eerst naar de kerk en gaan voor de preek naar het Trefpunt.

Ook zullen er diensten met kinderen gehouden worden. Tijdens deze diensten worden de kinderen van groep 3 t/m 8 in de kerk verwacht. Wanneer deze diensten zijn, zal in “Op de Hoogte” vermeld worden. De kinderen van groep 1 en 2 zijn natuurlijk ook welkom tijdens deze diensten, maar er is voor deze groep ook zondagsschool vanaf 10.00 uur.

Op de zondagsschool  wordt er gezongen en een Bijbelverhaal verteld. Als er nog tijd over is wordt er een verwerking gemaakt. We besteden aandacht aan de zending en halen elke zondagmorgen zendingsgeld op. Dat besteden we onder andere aan een groepsadoptie in Haïti. Voor de preek gaan de kinderen van groep 1 t/m 6 naar de zondagsschool. Of groep 7 en 8 zondagsschool heeft, hangt af van het rooster.

Bij een doopdienst worden alle kinderen eerst in de kerk verwacht. Ze zingen de dopelingen en doopouders een lied toe.

We hebben elk jaar op tweede Kerstdag onze Kerstviering ’s morgens om 10.00 uur in de kerk.

De zondagsschoolleiding hoopt op veel kinderen!

Contactpersoon: