Perkplantenaktie 2019

perkplanten2019

Perkplanten actie 11 mei

Beste gemeenteleden,

Zaterdag 11 mei is het weer zover, de jaarlijkse perkplantenactie.
Op het plein voor de kerk willen we weer van alles verkopen; kleine plantjes, hangplanten, veelkleurige planten en grote vaste planten.

Als je/u nog wat leuks zoekt voor je/uw moeder, oma, vrouw, die zieke buurvrouw, maar natuurlijk ook gewoon voor in de eigen tuin, van harte welkom!
We hopen op mooi weer en dat we een hoop mensen blij kunnen maken.

De markt begint om 10.00 en we ruimen rond 16.00 weer de markt af.

We willen de opbrengst van de perkplantenactie goed besteden.

De ene helft gaan we besteden aan het jeugdwerk in onze gemeente; denk bijvoorbeeld aan de kosten voor de kampen, de kosten voor de clubs ed.

De andere helft zal naar Jeugdkerk Devotion gaan; we vinden het belangrijk dat Devotion er is voor de jongeren uit onze kerk maar voor ook jongeren uit andere kerken in de buurt.

We hebben al een aantal mensen die willen helpen op de zaterdag maar nog niet genoeg.
Wilt u/wil je een paar uurtjes helpen met verkopen? Geef je dan op bij David via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom op de 11 mei!