kijkmee2      facebook      logohv

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een gezellige week voor alle basisschoolkinderen.

De VBW vindt plaats in het Trefpunt waar er voor de onderbouw en de bovenbouw een apart programma is.

In 2020 organiseren we deze feestelijke week in de eerste week van de zomervakantie (D.V. maandag 20 tot en met zondag 26 juli).

Doel van deze week is om kinderen een gezellige start van de zomervakantie te bieden en juist ook kinderen die niet zo bekend zijn met het christelijk geloof kennis te laten maken met God en de Here Jezus aan de hand van een thema. Dit gebeurt in drie ochtenden plus een avond voor de bovenbouw. De week wordt afgesloten tijdens de zondagochtendkerkdienst op D.V. 26 juli.

Het VBW-programma kent verschillende onderdelen zoals: een bijbelverhaal, een sketch of poppenkast, zingen en knutselen. De oudere kinderen gaan in gespreksgroepjes aan de slag. Ook is er een spelletjesochtend en eten we met elkaar pannenkoeken.

Kinderen die in Harmelen op school zitten, krijgen tegen het eind van het schooljaar een uitnodiging voor de VBW via school.

Vrijwilligers (zowel tieners als volwassenen) zijn altijd welkom!

Contactpersoon: Lianne van Dam. Voor meer informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2020 (klik hier voor de disclaimer)