Bazar 2021

Bazar

I.v.m. de huidige coronamaatregelen kan de jaarlijkse Bazar dit najaar helaas niet doorgaan.
We hopen dat dit het volgend jaar wel weer mogelijk zal zijn. Door het houden van een Bazar in het najaar en Kinderkleding- en
speelgoedbeurs tijdens de Bazar en in het voorjaar, wordt geld ingezameld voor de restauratie van de buitenzijde van de N.H. kerk in Harmelen.

Tijdens de jaarlijkse Bazar zijn altijd veel activiteiten zoals verkoop van tweedehands goederen, boeken, bloemen & planten, fruit, handwerk, wafels en stroopwafels enzovoort. Met 'raden maar' kunt u leuke prijzen winnen. Ook zijn er leuke spelletjes voor kinderen.

’s Avonds is er het gezellige rad van avontuur, de sjoelbak en de schiettent.
Aan de bar in ’t Trefpunt wordt taart en cake verkocht met koffie, thee of fris.

Tevens vindt de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs plaats.

2.Kinderkleding- en speelgoedbeurs.
Twee keer per jaar wordt er een kinderkledingbeurs (KKB) gehouden in het Trefpunt. Dit vindt plaats in het voor- en najaar. Tijdens deze KKB wordt nieuwe en tweedehands kinderkleding, speelgoed en baby-artikelen verkocht. De kledingverkoop is van maat 50 t/m 170. Er wordt allerlei speelgoed verkocht van spelletjes, poppen en puzzels tot aan groot (buiten) speelgoed.

Tevens verkopen wij kinderwagens, maxicosi’s, babybadjes.

Vragen?
Mail of bel gerust: Jan van Zijtveld, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 444103

IMG 3138

 

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2022 (klik hier voor de disclaimer)