Gebedsontmoeting Online

Gebedsontmoeting Online

Na jaren als gebedsgroep te hebben gebeden met een verlangen naar opwekking in onze gemeente, willen wij meer mensen hiervoor uitnodigen.
De geestelijke les die wij vooral hebben geleerd is dat het Gods verlangen is om Zijn heerlijkheid te laten zien in Zijn Gemeente door de eenheid in Christus. Het is ons verlangen dat Harmelen een getuigende gemeente zal zijn van deze aanwezigheid van God.

Wij zoeken hiervoor Gods plan voor opwekking en geestelijk ontwaken. Omdat wij geloven dat gebed de sleutel is tot Gods hart en Jezus ons
oproept om samen eensgezind te bidden, willen wij gebedsontmoetingen organiseren.

Elke 14 dagen op de maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

De naam Online is gekozen vanwege het feit dat God voor ons altijd ‘online’ is door de Heilige Geest, maar wij hiervoor tijd moeten maken.
Vanaf 28 september ben je welkom in het Trefpunt om hieraan vorm en invulling te geven. (als de Corona maatregelen dit toelaten)

Onderdelen waaraan wij denken zijn:
Aanbidding, Bijbellezing, inventariseren gebedspunten, gebed (bij veel aanwezigen in kleine groepen), bidden voor de zieken …

Voor meer informatie: Hanneke de Vos – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

hands 2168901 960 720

 

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2022 (klik hier voor de disclaimer)