Givt

preview

Geven met Givt. (instructievideo)

Geven met Givt. (tekst uitleg)

Onze gemeente gebruikt vanaf nu Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee u altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Of u nu thuis meekijkt vanaf de bank, of geen contant geld bij u heeft tijdens de kerkdienst. Met Givt kunt u gewoon blijven geven. Open de app, kies hoeveel u wilt geven, kies hoe u wil geven en klaar!

Geven met Givt via de GIVT app. (volg de stappen hieronder)

1.Download de Givt app, deze kunt u in de Apple store en Google Play store vinden door te zoeken op Givt of door te klikken op de woorden Apple Store en Google Play Store)

2.Tijdens het collecte moment opent u, zoals u gewend bent, de Givt-app

3.Kies het bedrag dat u wilt geven per collecte
(om een collecte toe te voegen toetst u op het plusje bij collecte toevoegen en vul het bedrag in dat u aan de 2e collecte wilt geven. Nog een derde collecte toevoegen? Druk dan nogmaals op het plusje en kies u bedrag voor de derde collecte of deurcollecte)

Aan het begin van de dienst wordt er voorgelezen waar welke collecte voor dient, als bijvoorbeeld collecte 1 voor de kerk is geeft u bij collecte 1 een bedrag en bij collecte 2 (Diaconie bijv.) ook een bedrag.

Druk op volgende

4.Kies vervolgens voor de tweede optie in uw scherm: QR-code (geef door middel van een QR-code) (mocht het scannen van de code niet lukken kunt u ook kiezen voor LIJST en dan zoeken op Hervormde Gemeente Harmelen)

5.Scan de QR-code hieronder met uw camera (Let op! Het kan zijn dat de app toestemming vraagt voor toegang tot uw camera. Druk op OK om verder te gaan)

QR enkel code

 

 

 

 

 

6.Druk tot slot op volgende om de gift te voltooien

7.Hierna moet u uw registratie voltooien via het instellingen menu, als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Joost de Visser (06-33663312)

Geven via het knopje op de Kerkdienstgemist app

Als u de dienst volgt via de app van Kerkdienstgemist (op uw telefoon of tablet) zie u dat er een icoontje van Givt is verschenen, als u daar op klikt gaat de app automatisch naar de app van Givt en kunt u collecte geven.

Handleidingen

Hier kunt u een handleiding downloaden voor de app

Hier vindt u een instructie voor uw belastingaangifte

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Joost de Visser.

 

 

 

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2024 (klik hier voor de disclaimer)