luistermee3 kijkmee2      facebook      logohv

Christelijk Gemengd Koor Harmelen

We zijn een koor dat je dubbel gemengd kunt noemen. Gemengd omdat er zowel vrouwen als mannen op ons koor zitten.
En gemengd omdat iedereen die het christelijk karakter van ons koor onderstreept, van harte welkom is.
Onze leden komen niet alleen uit Harmelen, maar ook uit Utrecht, Woerden, Kamerik en Montfoort. We zingen 4-stemmig en hebben dus sopranen, alten,
tenoren en bassen.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Er wordt iedere donderdagavond in het Trefpunt gerepeteerd. Onze dirigent Roel Bontan doet dat al veel jaren met veel enthousiasme.
Als je van zingen houdt, kom dan eens bij ons "proef-zingen": gewoon een paar keer meedoen en als het je bevalt kun je je aanmelden als lid.
Het repertoire is heel afwisselend. Wij hebben regelmatig uitvoeringen. Dat kan een concert zijn, of we werken mee aan kerkdiensten in ons dorp of daarbuiten.

Onze komende activiteiten in 2019 zijn:
Zondag 13-10-2019: Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
Zondag 27-10-2019 (avond): Hervormde kerk Harmelen
Zondag 24-11-2019: Antonius Ziekenhuis Utrecht (Leidsche Rijn)
Dinsdag 24-12-2019: Kerstnachtdienst Open Poort Harmelen

Meer informatie staat op onze website: www.cgkharmelen.nl

Contactpersonen:
Dick Sloof, Appellaan 6, tel. 0348-444021