kijkmee2      facebook      logohv

Wijkkringen 2019-2020

Wijkkringen

Elk jaar ontmoeten gemeenteleden van de Hervormde Gemeente van Harmelen elkaar tijdens de wijkkringen. Een wijkkring bestaat uit een groep gemeenteleden uit een wijk van het dorp. Van begin oktober tot april in het erop volgende jaar komen zij ééns per 3 weken bij elkaar. In dezelfde week wordt er ook in de andere wijken over hetzelfde onderwerp nagedacht.

Zij willen samen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp.

Dit jaar aan de hand van boekje "Leren op God vertrouwen”. In dit boekje zijn een aantal Bijbelstudies opgenomen uit het Bijbelboek Psalmen.

Als rode draad door deze Bijbelstudies loopt het thema ‘vertrouwen’. Regelmatig komt de vraag op hoe een psalm je kan helpen te groeien in vertrouwen op God. Ook in moeilijke periodes in je leven.

Wijkkringen hebben tot doel elkaar beter te leren kennen en om elkaar tot steun te zijn. Een stukje gemeenschap ervaren in een individualistische samenleving. Ook om een stukje geborgenheid te vinden op een plek waar je jezelf mag zijn. En een plaats om de God van de Bijbel beter te leren kennen. Iedereen, ook mensen die niet direct aan een kerk verbonden zijn, zijn welkom.

De kring heeft een gespreksleider en vindt thuis plaats bij een gastgezin in de wijk. De avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur.

De data zijn:8 oktober, 29 oktober, 19 november, 10 december, 7 januari, 28 januari (gezamenlijke avond in Het Trefpunt met medewerking van onze predikant Ds. F.Heikoop), 18 februari, 3 maart, 24 maart en 14 april (afsluitingsavond)

Voor informatie kunt u contact opnemen met

Jannie Lugthart (0348-443986) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hands 2168901 960 720

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2020 (klik hier voor de disclaimer)