Wijkkringen 2022-2023

Elk jaar ontmoeten gemeenteleden van de Hervormde Gemeente van Harmelen elkaar tijdens de wijkkringen. Een wijkkring bestaat uit een groep gemeenteleden uit een wijk van het dorp. Van begin oktober tot april in het erop volgende jaar komen zij eens per 3 weken bij elkaar en bespreken ze een onderwerp aan de hand van een thema of een Bijbelgedeelte.

Wijkkringen hebben tot doel elkaar beter te leren kennen en om elkaar tot steun te zijn. Een stukje gemeenschap ervaren in een individualistische samenleving. Ook om een stukje geborgenheid te vinden op een plek waar je jezelf mag zijn. En een plaats om de God van de Bijbel beter te leren kennen. Iedereen, ook mensen die niet direct aan een kerk verbonden zijn, zijn hartelijk welkom.

Dit seizoen hopen we op de kringen gebruik te maken van het boekje: "Geloven met Petrus" geschreven door Ds. Jos Douma.
Met als ondertitel ‘Bijbelstudies over geloof en twijfel’.
Het mooie is, dat er veel variatie zit in de hoofdstukken. Er worden gebeurtenissen uit het leven van Petrus belicht, maar ook komen er een paar keer gedeelten uit de brieven van Petrus aan de orde.

De kring heeft een gespreksleider en vindt thuis plaats bij een gastgezin in de wijk of in ‘Het Trefpunt’. De avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur. Er zijn kringen op maandag, dinsdag en woensdagavond!

Hebt u/heb jij nog niet eerder deelgenomen aan een wijkkring of wilt u informatie?
Neem contact op met uw/jouw wijkouderling of met de coördinator van de wijkkringen: Jannie Lugthart (0348-443986) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hands 2168901 960 720

Copyright Hervormde Gemeente Harmelen 2024 (klik hier voor de disclaimer)