kijkmee2      facebook      logohv

Kerkdiensten en reserveren

Beste gemeenteleden,

De kerkenraad heeft 2 juni besloten om met ingang vanaf zondag 13 juni ruimte te bieden voor max. 60 bezoekers tijdens de kerkdiensten. We zijn verheugd dat er een kleine verruiming is waardoor we weer kunnen samenkomen. Er is de komende tijd nog geen zondagsschool. Het zingen zal op dezelfde manier gaan door de bestaande cantorij van 3 personen op 5 m. afstand van de kerkgangers en op 3 meter van elkaar.

De laatste 2 liederen van de dienst worden zachtjes meegezongen door de gemeente.

Bij het binnenkomen/uitgaan en alle bewegingen dient u een mondkapje te dragen. (behalve kinderen tot 13 jaar)

Reserveren van uw ticket

Via onderstaande links kunt u een zitplaats reserveren. U hoeft voor kinderen tot en met 12 jaar geen ticket te boeken. Kunt u niet zelf, of met hulp van anderen, digitaal een zitplaats reserveren dan mag u bellen met de scriba Joop Branger.

Wilt u uw ticker annuleren of teruggeven? klik dan hier voor de instructie

Reserveer hieronder uw ticket en lees het plan goed door.

Juli

De Kerkenraad heeft, volgens het PKN protocol een gebruiksplan opgesteld, klik hier om dit te lezen